DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

15.decembrī LU Botāniskajā dārzā notiks Ziemassvētku tirdziņš

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 15.decembrī 10.00-16.00 LU Botāniskajā dārzā notiks tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš. Ieeja tirdziņā bez maksas.

Gatavojies vieniem no gada gaidītākajiem svētkiem LU Botāniskajā dārzā! Sestdien, 15.decembrī LU Botāniskā dārza Šķūnī un āra teritorijā laikā no plkst. 10.00 līdz 16.00 notiks tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš. Tirdziņā būs iespējams nesteidzīgā noskaņā sarūpēt dāvanas tuviniekiem, kā arī iegādāties Latvijā ražotus labumus svētku galdam. Tirdziņa apmeklētājiem tiks piedāvāta arī iespēja baudīt sildošus dzērienus un gardus ēdienus uz vietas.

LU Botāniskā dārza āra teritorija un Šķūnis, kur notiks Ziemassvētku tirdziņš, pasākuma dienā apmeklētājiem būs pieejami bez maksas – aicinām ieplānot laiku arī nesteidzīgai pastaigai vienā no zaļākajām vietām Pārdaugavā. Ieejas biļetes jāiegādājas tikai Augu māju siltumnīcu apmeklējumam. Plašāk ar ieejas biļešu cenām (attiecas tikai uz apmeklētājiem, kas 15.decembrī plānojuši viesoties Augu māju siltumnīcās) iespējams iepazīties šeit: https://www.botanika.lu.lv/nacciemos/ ).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI