DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. novembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Informācija par NEPLP sēdi 14.novembrī

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Anulē retranslācijas atļauju

Sakarā ar SIA “EDAN” saimnieciskās darbības apturēšanu, NEPLP pieņēma lēmumu anulēt elektroniskajam plašsaziņas līdzeklim izsniegto retranslācijas atļauju Nr.RR-40 no šī gada 14.novembra.

Izsludina konkursu par novada ziņu televīzijas sižetu veidošanu 2019.gadā

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) 14.novembra sēdē apstiprināja konkursa nolikumu un izsludināja konkursu “Par novadu ziņu televīzijas sižetu veidošanu 2019. gadā“. Konkursa mērķis ir ziņu sižetu sagatavošana no Latvijas novadiem sabiedriskā pasūtījuma īstenošanai valsts SIA “Latvijas Televīzija“ (LTV) un nacionālajās komerciālajās televīzijās, kas nodrošina bezmaksas televīzijas programmu izplatīšanu ar zemes raidītājiem. Izsludinot konkursu, NEPLP vēlas veicināt informācijas pieejamību par Latvijas reģionos notiekošajiem procesiem, stiprinot Latvijas informācijas telpu. Novadu ziņu sižetiem jāaptver informācija par 110 Latvijas novadiem, republikas nozīmes pilsētām (neskaitot Rīgu) un Latvijas diasporas aktualitātēm. Konkursa finansējums ir 244 259 eiro. Pretendentiem piedāvājums jāiesniedz līdz 2018.gada 5.decembrim, pulkst. 10.00. Pieteikumus var nogādāt personīgi vai nosūtīt pa pastu noteiktajā termiņā. Pēc iesniegto piedāvājumu saņemšanas, tie tiks izvērtēti un konkursa rezultāti tiks noteikti ne vēlāk kā līdz 21.decembrim.

Ar pilnu konkursa nolikumu var iepazīties NEPLP mājas lapā www.neplpadome.lv

Lemj par izmaiņām Sabiedriskās konsultatīvās padomes sastāvā

Pēc biedrības “Providus” iesnieguma izskatīšanas, NEPLP lēma par izmaiņām NEPLP Sabiedriskās konsultatīvās padomes (SKP) sastāvā. Sakarā ar to, ka organizācijas nominētā pārstāve Vita Tērauda ir ievēlēt par 13.Saeimas deputāti, viņa vairs nepārstāv biedrību un tiek atsaukta no dalības SKP. Biedrība arī informēja, ka jaunu pārstāvi dalībai SKP nevirzīs, tādējādi līdz šī SKP sasaukuma termiņa beigām (2019.gada maijā), SKP sastāvā darbosies 19 nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI