DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. novembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

13.novembrī notiks konference “Bīvprātība - mans sirdsdarbs”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

13.novembrī Rīgā, VEF kvartāla kamerzālē, norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Latvijas simtgades svinību zīmē rīkotā brīvprātīgā darba konference „Brīvprātība – mans sirdsdarbs”. Tās galvenais mērķis ir vienkopus pulcēt lielākos un aktīvākos brīvprātīgā darba organizatorus no visas Latvijas, lai kopīgi atskatītos uz Latvijā tiktāl sasniegto brīvprātīgo darba jomā, kā arī iezīmēt tālākos jomas attīstības virzienus.

“Šī ir lieliska iespēja satikties brīvprātībā iesaistītajiem – organizatoriem, NVO, pašvaldībām, brīvprātīgajiem, lai apmainītos pieredzēm, identificētu šķēršļus un kopīgi tos pārvarētu, lai brīvprātīgo kustība Latvijā varētu attīstīties. Prieks, ka konference notiek Latvijas simtgades zīmē un ir lielisks nu jau piektās Brīvprātīgo godināšanas vēstnesis. Brīvprātīgo godināšana notiks 24.novembrī, un tai šogad pieteikts rekordliels NVO un pašvaldību skaits, kas ir laba zīme, jo brīvprātīgo darba organizatori kļūst arvien varošāki un profesionālāki,” stāsta NVA Pakalpojumu departamenta Brīvprātīgo projekta vadītājs Ints Teterovskis.

Konferenci atklās labklājības ministrs Jānis Reirs, piedalīsies NVA direktore Evita Simsone, Jelgavas pilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrības integrācijas pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Linda Vovere, Dziesmu un deju svētku brīvprātīgo koordinatore Daiga Livčāne, Ghetto Games projektu vadītāja Ieva Gudina, Rīgas Stradiņa universitātes lektore Kitija Bite, invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” vadītājs Ivars Balodis, Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu departamenta vecākā eksperte Sigita Rozentāle, Bērnu slimnīcas fonda pārstāve Laura Bičkovska, Latvijas Sarkanais Krusts projektu vadītāja Aija Strazda, NVA Pakalpojumu departamenta Brīvprātīgo projekta vadītājs Ints Teterovskis.

Plašāka informācija par konferenci „Brīvprātība – mans sirdsdarbs” pieejama tīmekļvietnē www.brivpratigie.lv. Konferences darba kārtība izlasāma šeit. Konferences laikā tiks nodrošināta tiešraide NVA mājaslapā, kā arī www.brivpratigie.lv sociālajos tīklos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI