DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. novembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakardien ugunsgrēkā Rīgā cieta trīs cilvēki

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 7.novembra plkst. 6.30 līdz 8.novembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 25 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu un 10 uz glābšanas darbiem, bet trīs izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 16.37 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz kādu daudzstāvu māju Rīgā, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka no ēkas ceturtā stāva ir redzamas liesmas. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas, ar glābšanas masku palīdzību, izglāba sešus cilvēkus, no kuriem trīs bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Līdztekus no ēkas tika izglābti trīs suņi un papagailis, kas nodoti veterinārās klīnikas darbiniekiem. Plkst. 18.56 ugunsgrēks tika likvidēts un tajā 20m2 platībā dega dzīvoklis.

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības skaitītājs, elektrības sadales skapis, sadzīves mantas, kūdra, riepas, neapsaimniekota ēka, dārza māja un sodrēji ēkas dūmvadā.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakardien ugunsdzēsēji glābēji Ropažu novadā atbrīvoja vieglās automašīnas motora nodalījumā iesprūdušu kaķi un nogādāja veterinārajā klīnikā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI