DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sazinies ar pašvaldību izmantojot tālruni, e-pastu vai whatsapp aplikāciju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Informējam, ka ir mainīts Jēkabpils pilsētas pašvaldības centrālais e-pasts. Pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumu Nr. 611 "Kārtība, kādā iestādes ievieto informāciju internetā" 45.3. punktu (pieņemti 25.09.2018.) turpmāk iestādes "Jēkabpils pilsētas pašvaldība" centrālais elektroniskais pasts būs pasts@jekabpils.lv

Tāpat kā iepriekš, arī turpmāk, ar pašvaldību būs iespējams sazināties izmantojot e-pastu (pasts@jekabpils.lv), bezmaksas informatīvo tālruni (tālr. 80205008) vai rakstot ziņu whatsapp aplikācijā (tālr. +371 20002942).

Sazinoties šādā veidā, fiziskas vai juridiskas personas var izteikt savus priekšlikumus un ierosinājumus pašvaldībai par pilsētas attīstības un labiekārtošanas jautājumiem, kā arī citām jomām, kas attiecas uz pilsētu.

E-pastā un whatsapp aplikācijā iespējams sazināties visas diennakts laikā. Savukārt, uz bezmaksas tālruni var zvanīt darbadienās- no pirmdienas līdz piektdienai, no plkst. 8.30-17.00. Uz tālruņa zvaniem atbild pašvaldības Vienas pieturas aģentūras darbinieki, kuri nepieciešamības gadījumā savieno ar attiecīgo nodaļu vai arī sniedz kontaktinformāciju par pašvaldību un citām tās pakļautībā esošajām iestādēm.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI