DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Starpnozaru eksperti spriedīs par citādām pieejām sadarbībai profesionālās izglītības jomā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 17. oktobrī, Jelgavas Tehnikumā norisināsies seminārs “Sadarbība inovācijām un ilgtspējīgai attīstībai: profesionālās izglītības loma modernā izglītības vidē”, kurā profesionālo izglītības iestāžu un koledžu vadītāji, uzņēmēji, augstskolu pārstāvji, valsts un pašvaldības iestāžu darbinieki un citi eksperti diskutēs par sadarbību un inovācijām profesionālajā izglītībā. Semināru organizē UNESCO Latvijas Nacionālā komisija un Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Profesionālās izglītības biedrību.

“Citāda domāšana, citādas prasmes, citāda sadarbība – šādas atslēgas tēmas izvēlētas semināra darba grupām, uzsverot profesionālās izglītības potenciālu veidot un attīstīt personības, kas domā inovatīvi, “ārpus rāmjiem” un kuriem ir prasmes un iniciatīva savas idejas attīstīt,” skaidro Ilze Dalbiņa, UNESCO LNK izglītības sektora vadītāja, norādot, ka tikpat būtiski ir ne vien meklēt citādas pieejas sadarbībai, bet arī sekmēt sadarbību starp profesionālajām un augstākās izglītības iestādēm, uzņēmējiem, publisko sektoru, tā veicinot uz inovācijām un ilgtspēju vērstu domāšanu, prasmes un pieredzes apmaiņu.

Semināru, kas norisināsies Jelgavas Tehnikumā no plkst. 11.00 līdz plkst. 15.00, vadīs pieredzējusi lektore, inovāciju eksperte un biedrības “Zinis” valdes priekšsēdētāja Vita Brakovska ar pieredzi gan privātajā sektorā, gan sadarbībā ar valsts un pašvaldību institūcijām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI