DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Rīgas pilī sveic Valsts prezidenta balvas vieglatlētikā ieguvējus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2018. gada 12. oktobrī Valsts prezidents Raimonds Vējonis Rīgas pilī sveica Valsts prezidenta balvas vieglatlētikā ieguvējus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Tikšanās sākumā Valsts prezidents uzsvēra, ka šogad balvas izcīņa bija īpaša, jo norisinājās Baltijas valstu simtgades gadā.

“Šīs sacensības apliecina, ka Latviju, Lietuvu un Igauniju vieno gan sportiska sacensība, gan kopības sajūta. Ir gandarījums, ka Baltijas sportisti sasniedz augstus rezultātus. Jūsu panākumi – gan individuālie, gan komandas – ir ierakstīti mūsu valstu sporta vēsturē un ir piemērs mūsu jaunajiem vieglatlētiem,” svinīgajā pasākumā teica Valsts prezidents.

Raimonds Vējonis Valsts prezidenta balvu par labāko rezultātu sieviešu vērtējumā pasniedza 200 metru skrējējai Guntai Vaičulei, vīriešu vērtējumā – šķēpmetējam Magnusam Kirtam (Igaunija). Savukārt Valsts prezidenta balvu komandu kopvērtējumā, kā arī vīriešu un sieviešu konkurencē ieguva Lietuvas vieglatlētikas izlase.

Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības šogad notika 24. reizi un norisinājās no 15. līdz 16. jūnijam Ogres novada sporta centra stadionā Ogrē. Par ieguldīto darbu sacensību organizēšanā Valsts prezidents pateicās Valmieras pilsētas pašvaldībai un Ogres novada pašvaldībai, kā arī Latvijas Vieglatlētikas federācijai.

Noslēgumā Raimonds Vējonis visiem sportistiem novēlēja: “Lai jums izdevusies treniņu sezona un nākamajā gadā novēlu sasniegt vēl augstvērtīgākus rezultātus! Veiksmi un izdošanos!”

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI