DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Liepājas tehniskās apskates stacijā nodrošinās “Rally Liepāja” sacīkšu auto pārbaudes

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 12.oktrobī, nestrādās Liepājas tehniskās apskates stacija, kas nodrošinās Eiropas rallija čempionāta posma “Rally Liepāja” sacīkšu auto tehniskās apskates. Pateicoties iepriekšējo gadu profesionālai un sekmīgai sadarbībai, CSDD jau sesto reizi nodrošinās “Rally Liepāja” sacīkšu auto pārbaudes.

Liepājas un tās apkārtnes vieglo auto īpašnieki aicināti savu spēkratu tehnisko apskati veikt Grobiņas tehniskās apskates stacijā, Krasta ielā 12a, darba laiks: pulksten 8.30-17.00, kā arī jebkurā citā tehniskās apskates stacijā. Apskatei iespējams pieteikties arī iepriekš CSDD e-pakalpojumos https://e.csdd.lv/tapier/ vai pa tālruni 67025777. CSDD atgādina, ka apskati atļauts veikt arī pirms datuma, kas norādīts uz tehniskās apskates uzlīmes.

Savukārt transportlīdzekļu reģistrācijas un vadītāju kvalifikācijas pakalpojumus CSDD Liepājas nodaļā, Brīvības ielā 148, 12.oktobrī būs iespējams saņemt kā ierasts. Darba laiks: pulksten 8.30-17.00 (eksāmeni notiek pēc iepriekšēja pieraksta, tālrunis: 63489184).

Atvainojamies klientiem par neērtībām un ceram uz izpratni!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI