DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Bergmanis atklās kiberdrošības konferenci “Kiberšahs 2018”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 9. oktobrī, plkst. 9.00 aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis atklās ikgadējo starptautisko kiberdrošības konferenci “Kiberšahs 2018”, ko organizē Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija (CERT.LV) un Informācijas sistēmu audita un vadības asociācijas (ISACA) Latvijas nodaļa.

Konferences dalībnieki šogad diskutēs par to, kā valsts mērogā uzlabot kiberdrošības līmeni, ņemot vērā jaunus tehnoloģiskos izaicinājumus, un kā ar paradumu maiņu sekmēt individuālo drošību kibervidē.

Kiberdrošības konferencē “Kiberšahs 2018” piedalīsies vairāk nekā 500 informācijas tehnoloģiju drošības speciālistu un interesentu. Konferencē uzstāsies kiberdrošības eksperti no Latvijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Itālijas, Serbijas, Polijas, Austrālijas un Sabiedroto spēku augstākās virspavēlniecības Eiropā.

Konference “Kiberšahs 2018” norisinās Eiropas kiberdrošības mēneša ietvaros. Kiberdrošības mēneša mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par kiberdrošību, iedzīvotājus izglītojot par virtuālās vides apdraudējumiem un atbildīgu attieksmi pret datu un informācijas drošību.

Ikvienam interesentam būs iespēja vērot konferences norisi tiešsaistē vietnēs straume.lmt.lv, www.cert.lv un facebook.com/certlv.

CERT.LV ir “Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta” struktūrvienība, kas darbojas Aizsardzības ministrijas pakļautībā Informācijas tehnoloģiju drošības likuma ietvaros. CERT.LV misija ir veicināt informācijas tehnoloģiju drošību Latvijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI