DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. oktobrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma

Piecas otrdienas tiesībzinātnes studenti saņems “Jurista Vārdu” bez maksas

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Turpinot “Jurista Vārda” izdevēja “Latvijas Vēstnesis” iedibināto tradīciju, šonedēļ atklātatiesiskai domai un praksei veltītā žurnāla "Jurista Vārds" rudens akcija piecās Rīgas augstskolās.

Visu oktobri tiesībzinātnes studentiem būs pieejams noteikts skaits žurnāla bezmaksas eksemplāru. Otrdienu priekšpusdienās katrā no augstskolām tiks nogādāti “Jurista Vārda” jaunākie numuri. Kopumā katru otrdienu pie studentiem ceļu mēros 800 bezmaksas eksemplāri.

Šī akcija ir izdevēja “Latvijas Vēstnesis” un "Jurista Vārda" redakcijas labās gribas žests − iepazīstināt tiesībzinātnes studentus ar specializēto izdevumu topošajiem profesionāļiem. Tā iecerēta, lai paplašinātu studentu iespējas iepazīties ar šo juristu neklātienes forumu un iegūt mācību procesā noderīgas zināšanas un atziņas.

Žurnāla stendi izvietoti sekojošās Latvijas augstskolās:

  • Latvijas Universitāte, Juridiskā fakultāte;
  • Biznesa augstskola “Turība”;
  • Rīgas Stradiņa universitāte;
  • Baltijas Starptautiskā akadēmija;
  • Juridiskā koledža.

Studentu ievērībai

Katrā no augstskolām ik otrdienu tiks nogādāts noteikts žurnāla eksemplāru skaits. Stendi līdz nākamajai otrdienai vairs netiek papildināti.

Šogad akcija ilgs piecas nedēļas − tātad piecas oktobra otrdienas (02.10.; 09.10.; 16.10.; 23.10. un 30.10.). Akcijas laikā žurnāli studentiem pieejami bez maksas.

Atgādinām, ka oktobrī ir iespēja abonēt "Jurista Vārdu" par īpaši izdevīgu cenu: jebkurš žurnāla abonementa veids 2019. gadam − ar 10 EUR atlaidi!

●     Tikai oktobrī: “Jurista Vārds” 2019. gadam ar 10 EUR atlaidi

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI