DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. septembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika
1
1

LTRK aicina uz semināru par ASV tirgu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Amerikas Tirdzniecības palātu Latvijā (AmCham Latvia) programmas “Gateway to the USA” ietvaros aicina apmeklēt semināru par Amerikas Savienoto Valstu tirgu kas notiks 4.oktobrī plkst. 9:30 Uzņēmēju namā, Kr.Valdemāra ielā 35, Rīgā.

Pasākums tiek organizēts ar mērķi attīstīt un paplašināt sadarbību starp uzņēmumiem Latvijā un biznesa pārstāvjiem ASV, un tas tiek rīkots divas reizes gadā. Šoreiz seminārā uzstāsies un aktualitātes skaidros biznesa eksperti no dažādām  uzņēmumiem un organizācijām, tostarp ASV vēstniecības Latvijā vicekonsuls Džeimss R. Snodijs (James R Snoddy), Kentuki un Aiovas štatu pārstāvniecību vadītāji Eiropā un citi.

Semināra laikā dalībnieki varēs uzzināt risinājumus veiksmīgai uzņēmējdarbībai un sadarbībai ar ASV, tostarp plašāk skaidrojot arī par iespējām Kentuki un Aiovas štatos – uz ko jābūt gataviem, ienākot jaunā tirgū. Savukārt, lai panāktu veiksmīgu biznesa vizīšu organizēšanu, klātesošajiem stāstīs par ceļošanas nosacījumiem, kas saistīti ar vīzu izveidi un uzturēšanos ASV. Tāpat notiks prezentācija par preču zīmju aizsardzību, ko paredz ASV likumdošana, kā arī būs citas būtiskas tēmas. 

Seminārs ir par maksu, notiek angļu valodā un uz to iespējams pieteikties, aizpildot reģistrāciju https://ej.uz/LATUS_41018.

AmCham Latvia sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) 2016. gada martā uzsāka kopīgu programmu "Gateway to USA" ar mērķi veicināt tirdzniecību un investīcijas starp Latviju un ASV un mudināt Latvijas uzņēmumus veikt uzņēmējdarbību ASV. Turklāt AmCham Latvia parakstīja sadarbības līgumu ar LTRK, lai stiprinātu divpusējo tirdzniecību.

"Gateway to USA" ir kopīga uzņēmējdarbības tīkla platforma, kuras mērķis ir attīstīt un paplašināt saiknes starp uzņēmumiem Latvijā un biznesa pārstāvjiem ASV. Programma ir pielāgota atsevišķu uzņēmumu, AmCham un LCCI dalībnieku vajadzībām. Lai informētu uzņēmumus par iespējām un problēmām ASV tirgū, AmCham sadarbībā ar LCCI divas reizes gadā organizē seminārus, risinot uzņēmumu svarīgo jautājumu loku un daloties veiksmes stāstos.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI