DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. septembrī, 2018
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

27.septembrī Daugavpilī notiks NVA Vakanču gadatirgus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

27.septembrī no pulksten 10.00 līdz 13.00 Daugavpils Olimpiskajā centrā (Stadiona iela 1, Daugavpils) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus, kurā piedalīsies vairāk nekā 30 darba devēju, piedāvājot darba meklētājiem ap 430 brīvo darba vietu.

NVA Vakanču gadatirgū Daugavpilī darbiniekus meklēs tādi uzņēmumi kā SIA “Akatrans”, SIA “AN Fashion”, SIA “Asian Food”, SIA “Axon Cable”, SIA “Buba Kids”, SIA “Borg”, SIA “Clean R”, AS “Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca”, SIA “Dayton Latgale”, SIA “Eastcon AG LV”, SIA “EgoDizains”, SIA “Extern”, SIA “Girtekos Logistika”, SIA “Grifs AG”, SIA “H & H”, SIA “JPIM-D”, SIA “Lattex D”, VAS “Latvijas dzelzceļš”, SIA “LDZ ritošā sastāva serviss”, AS “Latvijas maiznieks”, AS “Lido”, SIA “Maxima Latvija”, SIA “Meat Union”, SIA “Mediastrims”, SIA “Norma – A” Ecolines, SIA “Pie Rāznas”, SIA “Pirtel”, SIA “Rimi Latvia”, SIA “Ritual Serviss”, SIA “Taxi Kurir Latvia”, SIA “Žabo” un citi. Darbs tiks piedāvāts apsardzes darbiniekiem, autovadītājiem, betonētājiem, būvniekiem, ceha iekārtu mehāniķiem, elektriķiem, flīzētājiem, frizieriem, iesaiņotājiem, kasieriem, krāvējiem, manikīra speciālistiem, mehāniķiem, metinātājiem, mūrniekiem, namdariem, palīgstrādniekiem, pārdevējiem, pavāriem, reklāmas speciālistiem, remontatslēdzniekiem, šuvējiem, tehnologiem, viesmīļiem, virpotājiem un citu profesiju pārstāvjiem.

NVA stendā būs iespējams uzzināt, kādas aktuālās darba devēju reģistrētās vakances ir pieejamas NVA datu bāzē. NVA stenda apmeklētāji varēs iegūt arī detalizētāku informāciju par NVA pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem. NVA Daugavpils filiāles darbinieki interesentiem pastāstīs un parādīs, kā brīvās darba vietas jāmeklē vai jāreģistrē NVA CV un vakanču portālā. NVA karjeras konsultants atbildēs uz jautājumiem, kas saistās ar profesionālās piemērotības noteikšanu un karjeras plānošanu, kā arī sniegs padomus darba meklēšanas jautājumos, tostarp, palīdzēs uzrakstīt CV un sagatavoties darba intervijai. Vakanču gadatirgū būs satiekams arī Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) konsultants, kas informēs par nodarbinātības un izglītības iespējām ne tikai Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs.

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba meklētājiem atrast darbu, bet darba devējiem -vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par vakancēm, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.

NVA Vakanču gadatirgus gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas! 

Uzziņa: Vakanču gadatirgus ik gadu NVA rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šī gada martā Liepājā un Daugavpilī notika NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētais starptautiskais darba gadatirgus „Darbs un karjera 2018”, aprīlī un maijā NVA Vakanču gadatirgi norisinājās Jelgavā, Kuldīgā, Preiļos un Rīgā, savukārt NVA Valkas filiāle un Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa sadarbības programmas „INTERREG V-A – Igaunija – Latvija” projekta “Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana” ietvaros 19.aprīlī organizēja „Livonijas darba tirgu 2018” Valgā, bet 20. septembrī – Valkā. 1.novembrī NVA Vakanču gadatirgus tiks rīkots Smiltenē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI