DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Meistarklase par litopšu jeb “dzīvo akmeņu” kopšanu 29.septembrī

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

29.septembrī 13.00 LU Botāniskajā dārzā notiks meistarklase par litopšu jeb “dzīvo akmeņu” kopšanu. Meistarklasi vadīs Kaktusu un citu sukulentu biedrības speciālisti.

Par dzīvajiem akmeņiem dēvētie litopši sava neparastā izskata dēļ ir iecienīti telpaugi, taču to kopšana sagādā galvassāpes ne vienam vien telpaugu audzēšanas entuziastam. Šķietami viegli kopjamie litopši prasa specifisku aprūpi. 29.septembrī plkst. 13.00 LU Botāniskajā dārzā notiks meistarklase “Dzīvo akmeņu jeb litopšu kopšana”, kurā Kaktusu un citu sukulentu biedrības audzētāji dalīsies ar zināšanām, kas noderēs katram, kas mājās audzē vai ir vēlējies audzēt “dzīvos akmeņus”.

Meistarklasē dalībnieki uzzinās, kas jāievēro, lai litopšu audzēšana būtu veiksmīga, izpratīs izplatītākās “dzīvo akmeņu” kopšanas kļūdas, kā arī uzzinās, kā nodrošināt augiem piemērotākos apstākļus un kā panākt to, ka “dzīvie akmeņi” uzzied. Meistarklasi vadīs zinošie Kaktusu un citu sukulentu biedrības audzētāji, kuriem meistarklases dalībnieki varēs uzdot arī sev interesējošos jautājumus.

Meistarklase notiks LU Botāniskā dārza Palmu mājā. Sākums 13.00. Plānotais ilgums – 1-1,5 h. Dalība meistarklasē, iegādājoties ieejas biļeti LU Botāniskajā dārzā.

Dalībai meistarklasē iespējams pieteikties iepriekš, rakstot agnese.reke@lu.lv, zvanot 67450860 (darba dienās 9.00-17.00) vai aizpildot pieteikuma anketu šeit: goo.gl/gaevsN

Meistarklase notiek izstādes “Dzīvie akmeņi - supersukulenti” ietvaros, kas LU Botāniskajā dārzā aplūkojama no 21.septembra līdz 30.septembrim katru dienu 10.00-19.00.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI