DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

N.Ušakovs Briselē tiksies ar EK viceprezidentu un Briseles mēru; atklās Rīgas dienas

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 22.septembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atradīsies darba vizītē Briselē.

Briseles Rātsnamā N.Ušakovam plānota tikšanās ar Briseles mēru Filipu Kloze (Philippe Close), lai pārrunātu ilggadējo veiksmīgo sadarbību un vienotos par turpmākajiem projektiem.

Plkst.12.30 Rīgas mērs kopā ar Briseles mēru un Eiropas Komisijas viceprezidentu  Marošu  Šefcoviču (Maroš Šefčovič) pie slavenās Briseles statujas Manneken Pis atklās Rīgas dienas Briselē. Par godu Rīgai un Latvijai, puisēns būs ietērpts latviešu tautas tērpā.

Tam sekos pasākuma “Feel Riga.Taste Riga” (“Sajūti Rīgu. Izgaršo Rīgu”)  atklāšana Spāņu laukumā. Tur Briseles iedzīvotājus un viesus divu dienu garumā ar dziesmām, dejām un rotaļām iepriecinās  populārais «Jasmīna koris» un folkloras grupa «Kokles»,  Briseles  latviešu  koris un Briseles latviešu deju kolektīvs, kā arī sadarbībā ar Rīgas Centrāltirgu un tā tirgotājiem būs Latvijas ražotāju un amatnieku tirgus.

Vizītes ietvaros plkst.14.00 Eiropas Komisijas Berlaymont ēkā Rīgas domes priekšsēdētājs tiksies ar Eiropas Komisijas viceprezidentu Marošu Šefcoviču (Maroš Šefčovič). Kā viens no aktuālajiem jautājumiem būs diskusija par politisko darba kārtību un kopīgu paziņojumu saistībā ar Latvijas OIK (Elektroenerģijas obligātā iepirkuma komponente).  Tikšanās noslēgsies ar preses brīfingu. Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus tajā piedalīties, nosūtot savu kontaktinformāciju uz epastu: renata.goldirova@ec.europa.eu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI