DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Finanšu ministrija ver durvis interesentiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 21. septembrī, Finanšu ministrijas resorā notiks ikgadējais Atvērto durvju dienas pasākums. Tajā tiek gaidīts ikviens interesents, lai klātienē iepazītos ar ministrijas, Valsts kases, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA), Valsts ieņēmumu dienesta (VID) un VAS “Latvijas Loto” darba specifiku.

Interesentiem būs iespēja aplūkot budžeta portfeli, vēsturisko ministrijas ēkas arhitektūru, kā arī klātienē rast atbildes uz jautājumiem par ministrijas darbības jomām.

Pasākuma gaitā VID nodokļu eksperti konsultēs par nodokļu reformas aktualitātēm, tāpat ikvienu aicinās piedalīties spēlē “Nodokļu domino”. Bērniem būs iespēja iepazīt nodokļus labirinta spēlē “Nodokļu reformas ieguvumi”. Neizpaliks arī muitas ekspozīcija ar īpatņiem un informācija par viltotām precēm.

Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt aktuālāko informāciju par Latvijas Loto Simtgades loteriju, ES fondu investīcijām 2014-2020, kā arī CFLA un Valsts kases funkcijām. Tāpat būs iespēja saņemt konsultācijas par ministrijas pretkrāpšanas kustību #Atkrāpies.

Atnāc un uzzini!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI