DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
20. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina iedzīvotājus uz ekskursiju kopā ar Domes priekšsēdētāju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa aicina iedzīvotājus uz kopīgu ekskursiju, apskatot vietas, kur pēdējā gada laikā īstenoti attīstības projekti vai uzlabota vide. Ekskursija norisināsies trešdien, 26. septembrī, no plkst. 16.00 līdz 18.00, bet pēc tam iedzīvotāji Domē aicināti uz tikšanos ar pašvaldības speciālistiem.

Ekskursijas laikā kopīgā braucienā ar autobusu pa Kuldīgu un Rumbas pagastu Domes priekšsēdētāja arī pastāstīs par pašvaldības nākotnes iecerēm ielu tīkla sakārtošanā, skolu uzlabošanā, Kuldīgas slimnīcas attīstībā, pagastos un citās jomās.

Vietu skaits ekskursijā ir ierobežots (40 vietas), tāpēc ekskursijai nepieciešams iepriekš pieteikties:

  • zvanot pa tālruni 633 22469 vai 29579618, vai
  • sūtot e-pastu: dome@kuldiga.lv vai
  • personīgi Pašvaldības klientu apkalpošanas centrā Kuldīgā, Baznīcas ielā 1.

Pieteikšanās: līdz 25. septembra plkst. 17.00. Piesakoties jānorāda, kur cilvēks vēlētos iekāpt autobusā – autostāvvietā pie Kuldīgas Kultūras centra, Pilsētas laukumā (pie kafejnīcas “Šarlote” vai pie sporta halles Piltenes ielā.

Ekskursijas dalībniekiem būs ekskluzīva iespēja ielūkoties Zemessrardzes 45 nodrošinājuma bataljona teritorijā, kur ikdienā apmeklētāji netiek uzņemti. Tāpat būs iespējams apskatīt šogad pabeigto gājēju un velobraucēju tiltu pār Riežupi, ko 29. septembrī plānots atklāt līdz ar vasaras aktīvās sezonas noslēguma pasākumu “Velo daba”.

Ap plkst. 18.00 pēc ekskursijas visus aicinās uz tikšanos Kuldīgas novada Domes zālē, kur iedzīvotāji varēs uzdot sev aktuālos jautājumus Domes vadībai un pašvaldības speciālistiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI