DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Meistarklase “Kā pareizi kopt sukulentus?” 22.septembrī LU Botāniskajā dārzā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Izstādes "Dzīvie akmeņi - supersukulenti" ietvaros LU Botāniskajā dārzā sestdien, 22.septembrī plkst. 13.00 notiks meistarklase visiem kaktusu un citu sukulentu mīļotājiem - "Kā pareizi kopt sukulentus?".

Pie sukulentiem pieskaitāmi tādi iecienīti telpaugi kā alvejas, kalanhojas, agaves, naudas koki jeb portulaka krasulas, dažādi kaktusi un daudzi citi augi. Visus sukulentus vieno tas, ka tie pielāgojušies augšanai ekstremālā sausumā un karstumā, piemēram, tuksnešos, kur citi augi izdzīvot nespēj.

Lai gan sukulenti savas sausumizturības dēļ ir salīdzinoši viegli kopjami telpaugi, arī to aprūpe prasa specifiskas iemaņas.

Meistarklasē "Kā pareizi kopt sukulentus?" pieredzes bagātie Kaktusu un citu sukulentu biedrības speciālisti dalīsies ar zināšanām un praktiskām iemaņām, kā labāk aprūpēt sukulentos augus tā, lai tie augtu skaisti un veselīgi, un priecētu saimniekus ar krāšņiem ziediem. Meistarklasē iepazīsimies arī ar izplatītākajām kļūdām sukulentu audzēšanā un uzzināsim, kā no tām izvairīties. Meistarklases dalībniekiem būs iespēja uzdot arī sev aktuālos jautājumus zinošiem speciālistiem.

Uz meistarklasi iespējams pieteikties iepriekš, rakstot agnese.reke@lu.lv, zvanot 67450860 vai aizpildot pieteikuma anketu šeit: goo.gl/gaevsN

Dalība meistarklasēs, iegādājoties LU Botāniskā dārza ieejas biļetes. Meistarklase notiks Palmu mājā. Aptuvenais meistarklases ilgums 1-1,5 h.

Papildus informācija par pasākumu: agnese.reke@lu.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI