DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Jelgavā atklās Latvijā modernāko tehniskās apskates staciju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 22.septembrī, plkst. 18.00, Jelgavā notiks Latvijā modernākās un plašākās reģionālās tehniskās apskates stacijas svinīgā atklāšana, kurā piedalīsies satiksmes ministrs Uldis Augulis, Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) vadība, pašvaldības pārstāvji, kā arī tehniskās apskates kolēģi no Lietuvas un Igaunijas. Pēc stacijas atklāšanas pirmoreiz Jelgavā norisināsies “Tehniskās apskates nakts” pasākums.

Lai padarītu klientiem ērtāku un pieejamāku tehniskās apskates veikšanu, jaunajā stacijā līdzšinējo divu tehniskās apskates līniju vietā būs četras līnijas – trīs vieglo transportlīdzekļu pārbaudei un viena kravas automobiļiem; tas ļaus apkalpot lielāku transportlīdzekļu skaitu.

Ēkas projektu izstrādāja “Arhis Arhitekti”. Tās arhitekti Arnis Kleinbergs un Jānis Zvejnieks: “Projektējot Jelgavas tehniskās apskates staciju, arhitektu pamatuzdevums bija izveidot funkcionāli ērtu un estētiski pievilcīgu klientu apkalpošanas objektu. Šķiet, tas ir izdevies un, kopā ar nākošajā būvniecības etapā realizējamo CSDD nodaļās ēku, jaunajā pilsētas attīstības rajonā veidojas mūsdienīgs klientu apkalpošanas centrs.”

Darbinieki jau ir paspējuši novērtēt jaunās un plašās stacijas telpas, savukārt klientiem būs iespēja iepazīties ar tām no 20. septembra, kad stacija durvis vērs vaļā pirmajiem apmeklētājiem. Jelgavas jaunā tehniskās apskates stacija atradīsies jaunā adresē, Aviācijas ielā 40, līdz ar to vecajās telpās, Satiksmes ielā 2a, tehniskā apskate vairs netiks nodrošināta – CSDD tajās turpinās sniegt vadītāju kvalifikācijas un transportlīdzekļu reģistrācijas pakalpojumus.

Stacija aprīkota ar jaunākās paaudzes iekārtām, kas padara to par modernāko ne tikai Latvijā, bet arī tuvākajā reģionā. 

Jaunā stacija ir kārtējais solis, lai pilnveidotu CSDD pakalpojumus reģionos – pērn Siguldā tika atvērta Latvijā modernākā tehniskās apskates stacija, savukārt šovasar rekonstruēta tehniskās apskates stacija Daugavpilī.

Jelgavas tehniskās apskates stacija tāpat kā līdz šim darba dienās strādās no plkst. 08.00 līdz 20.00, sestdienās tehniskās apskates veikšana klientiem tiks nodrošināta no plkst. 08.30 līdz 15.00. 

Sākot ar 25.septembri, klientiem tiks nodrošināts pieraksts tehniskajai apskatei Jelgavā uz noteiktu dienu un laiku. Elektroniskais pieraksts būs pieejams CSDD e-pakalpojumos https://e.csdd.lv/tapier/.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks filmēts un fotografēts. Šie materiāli var tikt izmantoti publicitātei. Ierodoties uz pasākumu, jūs apliecināt, ka jums pret to nav iebildumu. Pasākumu organizē SIA „Auteko & TŰV Latvija” sadarbībā ar CSDD.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI