DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar ugunsgrēkā Jūrmalā izglābts cilvēks

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 17.septembra plkst. 6.30 līdz 18.septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 46 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un 22 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Vakar plkst. 16.12 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Kalmju ielu Jūrmalā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg dzīvojamās mājas jumts un bēniņi 15m2 platībā. No piedūmotās mājas ugunsdzēsēji glābēji izglāba cilvēku un suni. Plkst. 19.13 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, lapseņu pūznis, sodrēji divu ēku dūmvados, sausā zāle, krūmi, kūdra, zaru kaudze, mežs, graudu kaltēšanas iekārta, vieglā automašīna un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Aglonas novada Aglonas pagastā atbrīvoja novaddambja slūžās iestrēgušu bebru, Amatas ielā Jūrmalā no koka nocēla kaķi, bet Stērstu ielā Kalngalē atbrīvoja vieglās automašīnas motora nodalījumā iestrēgušu kaķi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI