DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. septembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK piedalīties politisko partiju debatēs Vidzemē

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina medijus, uzņēmējus un citus interesentus apmeklēt politisko partiju debates Vidzemē 19.septembrī, plkst.11:00, Viesnīcā “Wolmar”, Tērbatas ielā 16a, Valmierā.  

Apkopojot informāciju no pētījumu kompānijām SKDS un “Latvijas Fakti” par tām politiskajām partijām (apvienībām), kas reitingos augustā pārvarējušas 2,5% barjeru, nolemts uz debatēm aicināt šādas partijas (apvienības) un to pārstāvjus: “Saskaņa” Ļubova Švecova, “Zaļo un Zemnieku savienība” Armands Krauze, “KPV LV” Māris Možvillo, Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!” – „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” Romāns Naudiņš, “Attīstībai/Par!” Artis Pabriks, “Jaunā Konservatīvā partija” Normunds Žunna, “Latvijas Reģionu apvienība” Aivars Veiss un “Jaunā Vienotība” Jānis Upenieks. Savukārt kā eksperti piedalīsies LTRK viceprezidente Elīna Rītiņa un LTRK padomes locekļi Kaspars Rumba, Arkādijs Šuškins un Jānis Bikiņš. Debates moderēs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Video tiešraides nodrošina nacionālā ziņu aģentūra LETA.

“Aicinām uzņēmējus būt aktīviem un piedalīties kādās no reģionālajām vai Rīgas debatēm ar politiskajām partijām. Mēs visi kopā vēlamies zināt, kā dzīvosim pēc 7.oktobra, tādēļ šī ir lieliska vieta un laiks, lai uzdotu sev interesējošos jautājumus par uzņēmējdarbību. Esiet aktīvi un piesakieties!” saka J.Endziņš.

Politisko partiju (apvienību) debatēs plānots runāt par tēmām, kas skar darbaspēka kvalitāti, pieejamību un izmaksas, infrastruktūru biznesa izaugsmei, eksportu, izglītību, kā arī pārmaiņas publiskajā pārvaldē.

Ikvienu interesentu aicinām reģistrēt savu dalību debatēm šeit: http://chamber.lv/lv/events/2018/09/6143. Medijus aicinām pieteikties, zvanot sabiedrisko attiecību konsultantei Rūtai Grikmanei pa tel. 29630923, vai rakstot e-pastu: ruta.grikmane@chamber.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI