DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK iztaujās izglītības un zinātnes ministra amata kandidātus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ņemot vērā gaidāmās Saeimas vēlēšanas, Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Zināšanu ekonomikas padomes rīko atvērto sēdi, kurā piedalīsies astoņu populārāko politisko partiju izglītības un zinātnes ministra amata kandidāti. Sēde notiks 18.septembrī plkst. 15:00 RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O6 telpās, Durbes ielā 4, Rīgā.

Tikšanās laikā LTRK biedriem būs iespēja uzdot sev svarīgos jautājumus attiecībā uz izglītību un zinātni no uzņēmējdarbības skatu punkta. Sēdi vadīs LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

LTRK Zināšanu ekonomikas padome, kuras sastāvā ir dažādi biedri un tā tika izveidota, lai pārstāvētu viņu intereses ar izglītību un zinātni saistītajos jautājumos. “Mēs vēlamies, lai par ministru šajā jomā kļūst patiešām kompetents profesionālis, kurš spēs atbildēt uz mūsu jautājumiem un kuram ir gan vīzija, gan izpratne par veicamajiem uzdevumiem,” saka A.Rostovskis.

Līdzīgas diskusijas LTRK jau notikušas ar finanšu, ekonomikas, tieslietu un veselības ministru kandidātiem, tādējādi iepazīstot viņus tuvāk un uzklausot ieceres par tālāko jomu attīstīšanu. Tāpat biedrība organizē piecas politisko partiju (apvienību) debates reģionos un Rīgā, no kurām 19.septembrī astoņu partiju pārstāvji diskutēs Valmierā, 21.septembrī – Rēzeknē, bet 26.septembrī paredzētas premjeru amatu kandidātu debates Rīgā.

Reģistrēties dalībai LTRK Zināšanu ekonomikas padomes rīkotajā sēdē iespējams šeit: https://goo.gl/forms/hL5fuD3SBHXdr5gg2

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI