DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. septembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Atzīmē 25. sadraudzības gadadienu ar Darmštati

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai atzīmētu 25. sadraudzības gadadienu, piedalītos jubilejas pasākumos un apmeklētu savus sadarbības partnerus pilsētā, Liepājā no 17. līdz 22. septembrim viesosies Darmštates sadraudzības pilsētas sabiedriskās organizācijas grupa “Darmštates iniciatīva” un pašvaldības pārstāvji.

Vizītes laikā viesi plāno apmeklēt Sv. Trīsvienības baznīcu, LIAA Liepājas biznesa inkubatoru, aplūkot jaunākos Liepājas tūrisma objektus: aktīvās atpūtas parku “Beberliņi”, Liepājas ezera taku un Sv. Annas baznīcas torni. Tāpat delegācija tiksies ar Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” vadību un pārrunās esošo un turpmāko sadarbību bērnu un jauniešu sociālajā jomā. Delegācija apmeklēs arī biedrību “Karosta Kids” un viesosies Liepājas Sv. Trīsvienības baznīcā, kur tiksies ar bīskapu un baznīcas atjaunošanas fonda pārstāvjiem.

Par godu 25 gadu sadraudzības gadadienai organizācija “Darmštates iniciatīva” organizē arī bezmaksas koncertu liepājniekiem “Virtuozā kamermūzika tautu draudzībai, ebreju komponistu tikšanās ar Johanu Brāmsu”. Koncertā uzstāsies klarnetiste Irita Gabrieli no Darmštates kopā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas docenti, koncertmeistari Natāliju Zandmani. Koncerts notiks ceturtdien, 20. septembrī pulksten 19:00 Liepājas Valsts 1. ģimnāzijā. Koncerts ir īpaša dāvana Liepājai un liepājniekiem no sabiedriskās organizācijas “Darmštates iniciatīva Liepājai”. Apmeklēt to aicināts ikviens pilsētas iedzīvotājs.

Savukārt 19. septembrī koncertzālē “Lielais dzintars” Liepājas pašvaldības vadība pasniegs pateicības par ilggadēju ieguldījumu izglītības un sociālajā jomā organizācijas “Darmštates iniciatīva Liepājai” pārstāvjiem.

Informācijai:                                                                                   

Darmštates delegācijas sastāvā Liepājā viesosies Darmštates mērs Johans Parčs ar kundzi Danielu Vāgneri, Darmštates domes deputāte Barbara Akdenica ar kungu Jusilu Akdenicu, sabiedriskās organizācijas “Darmštates iniciatīva” valdes priekšsēdētāja Dagmāra Metzgere ar kungu, kā arī abu pilsētu sadraudzības iniciatore un patronese Valtrauta fon Tīsenhauzene ar kungu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI