DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA "Atvērto durvju diena personām ar invaliditāti uzņēmumos" - iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vēl līdz šī gada 14.septembrim (ieskaitot) darba devēji var pieteikties dalībai Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) akcijā "Atvērto durvju diena personām ar invaliditāti uzņēmumos", tā ir iespēja atrast savam uzņēmumam vajadzīgos darbiniekus, darba vidē iepazīstot darba ņēmēju ar invaliditāti profesionālās spējas. 

Akcijas dienā ar darba devēju iepriekš saskaņotā laikā darba meklētāji ar invaliditāti viesosies uzņēmumos un iestādēs, kur  tiks iepazīstināti ar iespējamo darbavietu, darba kolektīvu un darba pienākumiem.​ Akcijas mērķis - sekmēt personu ar invaliditāti integrāciju darba tirgū un  mazināt sabiedrībā dažkārt eksistējošus maldīgus  stereotipus par personu ar invaliditāti nodarbināšanas iespējām. 

Lai piedalītos akcijā, darba devējam līdz 14.septembrim jāiesniedz  pieteikums tajā NVA filiālē, kuras apkalpošanas teritorijā atrodas uzņēmums vai iestāde.​ Šogad akcija "Atvērto durvju diena personām ar invaliditāti uzņēmumos" norisināsies no 17. līdz 28.septembrim visu NVA filiāļu apkalpošanas teritorijās. NVA filiāļu kontaktinformācija atrodama NVA mājaslapas sadaļā "Kontakti".

Akciju “Atvērto durvju diena uzņēmumos darba meklētājiem ar invaliditāti” NVA rīko jau otro gadu. 2017.gadā pasākumā akcijā piedalījās 62 darba devēji un 207 personas ar invaliditāti. 

Detalizētāku informāciju par pasākuma norisi Jūsu pilsētā vai novadā var iegūt tuvākajā NVA filiālē​

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI