DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Tiek piedāvāts bezmaksas seminārs un meistarklase

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Projektā “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī” (projekta identifikācijas Nr. 9.2.4.2/16/I/049) jēkabpiliešiem 20.septembrī plkst. 17:00 Jēkabpils Valsts ģimnāzijas telpās šogad jau otro reizi tiek piedāvāta iespēja piedalīties izglītojošā bezmaksas seminārā un meistarklasē par veselīgu uzturu.

Pasākuma mērķis ir atraktīvā veidā attīstīt iedzīvotāju interesi un iemaņas veselīga uztura jautājumos un veselīga ēdiena pagatavošanā, motivēt viņus pielietot prasmes sadzīvē.

1.pasākuma daļā lekcijā tiks sniegta informācija par veselīga uztura pamatprincipiem, uzturvērtības noteikšanu produktos, īpašu uzmanību pievēršot praktiskās iepirkšanās galvenajiem nosacījumiem, kā arī tiks runāts par to, kā izvēlēties veselīgos produktus veikalā.

2.pasākuma daļā notiks praktiskā darbošanās - tiks gatavots gan veselīgs pamatēdiens, gan salāti, kā arī būs saldais ēdiens. Visos ēdienos tiks izmantoti šobrīd esošie sezonālie dārzeņi un augļi.

Pasākumu vadīs speciālistes ar daudzu gadu stāžu pasākumu par veselīgu uzturu organizēšanā un vadīšanā. Uztura speciāliste stāstīs par pielietojamo produktu veselīgajām īpašībām, būs iespēja uzdot jautājumus, dalīties savā pieredzē un diskutēt. Savukārt pavāres vadībā būs iespēja pašiem piedalīties ēdienu gatavošanā. Ēdienu receptes būs iespējams saņemt līdzņemšanai.

Uztura meistarklases nobeigumā kopīgi tiks baudīta pagatavotā maltīte.

Uztura skolā tiks gatavoti:

  • Seleriju sakņu salāti ar grieķu jogurta mērci;
  • Tītara aknas ar šampinjoniem;
  • Ķirbju kēksiņi .

Būs garšīgi!

Interesentus aicina pieteikties līdz 19.septembrim, zvanot pa tālruni 26824481, vai rakstot uz e-pastu jekabpils.veseliba@inbox.lv

Pasākums ir bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI