DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Dodies ekskursijā ar domes priekšsēdētāju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai informētu valmieriešus par aktualitātēm pilsētā, kopā apmeklētu lielākos esošos un plānotos pārbūves darbu objektus, pārrunātu šī gada pirmajā pusē paveikto un ieskicētu nākamā gada galvenos uzdevumus, kā arī atbildētu uz iedzīvotāju jautājumiem, 20.septembrī plkst.18.00 Valmieras pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus uz tikšanos.

Līdzīgi kā šī gada sākumā, iedzīvotāju tikšanās notiks pilsētas ekskursijas formā, kurā dosimies ar autobusu. Gida lomā iejutīsies Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Ekskursijas sākuma un galapunkts laukumā pie Valmieras pilsētas pašvaldības (Lāčplēša ielā 2). Ekskursijas ilgums aptuveni pusotra stunda. Lai plānotu vietu skaitu autobusā, lūgums interesentiem ekskursijai pieteikties līdz 19.septembrim, rakstot e-pastu liene.zalite@valmiera.lv vai zvanot pa tālruni 64207634 vai 64207136.

Pēc ekskursijas Valmieras pilsētas pašvaldības Lielajā zālē visi tās dalībnieki aicināti uz neformālām sarunām kopā ar Valmieras pilsētas pašvaldības vadību un speciālistiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI