DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. augustā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas pašvaldība un Nodarbinātības valsts aģentūra informēs par skolēnu nodarbinātību un pieredzi vasaras brīvlaikā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 22. augustā, plkst. 11.00 Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā Rīgas domes Pilsētas īpašumu komitejas priekšsēdētāju Oļegu Burovu, Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles vadītāju Ievu Haheli un skolu direktoriem, kuru jaunieši šovasar ir nodarbināti Rīgas domes Īpašuma departamentā, dalīsies pieredzē par skolēnu nodarbinātību vasaras brīvlaikā. Sanāksme notiks Rīgas domes (Rātslaukums 1) sēžu zālē.

Nodarbinātības valsts aģentūras pārstāvji pastāstīs par šīs vasaras skolēnu nodarbinātības aktualitātēm. Savukārt jaunieši, kuri šovasar strādā Rīgas domes Īpašuma departamentā, video prezentācijā dalīsies savā pieredzē par darbu departamentā.

Rīgas domes Īpašuma departaments jau ceturto gadu pēc kārtas piedalās Nodarbinātības valsts aģentūras īstenotajā skolēnu nodarbinātības pasākumā. Šovasar departamentā ir nodarbināti 105 jaunieši no dažādām Rīgas izglītības iestādēm, kā arī no citām Latvijas pilsētām. Viņi veic projektu asistenta un arhivāra pienākumus.

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties sanāksmē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI