DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. augustā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piedalās svētku pasākumos Aglonā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece jau vakar, 14.augustā, devās uz Aglonu, lai piedalītos Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos.

Saeimas priekšsēdētāja pievienojās cilvēkiem, kuri devās Tautas krustaceļā un veica gājienu kopā ar tūkstošiem klātesošo. Krustaceļš norisinājās Aglonas bazilikas sakrālajā laukumā.

“Šogad Krustaceļa meditācijas, ko vadīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis, uzsvēra trīs lietas – ģimeni, māju un valsti. Ģimene un māja dod pamatu visai dzīvei, tādēļ ir ļoti svarīgi, lai ģimenē valdītu mīlestība un saticība. Māja un ģimene ieaudzina vērtības, un tās veicina patriotismu. Krustaceļa meditācijas mudināja domāt arī par to, kā novērst negācijas ģimenēs un kā vairot vecāku un bērnu savstarpējo mīlestību un cieņu. Mēs redzam, ka sarunas par ģimeni un tās neaizvietojamo lomu izskan aizvien biežāk, un tā ir laba zīme,” norāda I.Mūrniece.

Savukārt šodien, 15.augustā, pēc Romas katoļu baznīcas Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapa Jāņa Buļa ielūguma I.Mūrniece piedalās svētku galvenajā Svētajā Misē.

Fotogrāfijas: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157672317124938

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI