DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. augustā, 2018
Lasīšanai: 1 minūte
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs dosies uz Gruziju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2018. gada 6. un 7. augustā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs darba vizītē apmeklēs Gruziju, lai kopīgi ar Lietuvas un Polijas ārlietu ministriem un Ukrainas ministru prezidenta vietnieku piedalītos 2008. gada augustā notikušās Krievijas agresijas Gruzijā piemiņas pasākumos un vēlreiz apliecinātu solidaritāti ar Gruzijas tautu.

Vizītes laikā paredzētas E. Rinkēviča tikšanās ar Gruzijas prezidentu Georgiju Margvelašvili (Georgi Margvelashvili), parlamenta priekšsēdētāju Irakliju Kobahidzi (Irakli Kobakhidze), premjerministru Mamuku Bahtadzi (Mamuka Bakhtadze) un ārlietu ministru Dāvidu Zalkaliani (David Zalkaliani).

Ministrs piedalīsies Gruzijas parlamentā plānotajā apaļā galda diskusijā par ilgtspējīga miera un drošības jautājumiem, kā arī apmeklēs administratīvo robežlīniju ar Dienvidosetiju pie Odzisi ciemata. Piemiņas pasākumu laikā paredzēta vainagu nolikšanas ceremonija Muhatgverdi (Mukhatgverdi) kapsētā Tbilisi, pieminot Gruzijas militārpersonas, policistus un civiliedzīvotājus, kas krita augusta kara laikā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI