DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. augustā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Ārstniecības augu iepazīšanas nodarbību cikls turpinās arī augustā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Augustā LU Botāniskajā dārzā turpinās ārstniecības augu iepazīšanas cikls. Nodarbības par augustā vācamajiem ārstniecības augiem notiks 8.augustā un 22.augustā. Dalība nodarbībās tikai ar iepriekšēju pieteikšanos.

Klāt vasaras kulminācijas mēnesis - augusts. Augļi, ogas, saknes, lapas, ziedi, vasas – augustā daba ir pilna ar veltēm, ko var izmantot veselības stiprināšanai. To, kādi augi un augu daļas ievācamas augusta mēnesī, nodarbībās 8. un 22.augustā LU Botāniskajā dārzā interesentiem atklās ārstniecības augu speciāliste un sertificēta farmaceite Anita Liberte.

Nodarbībās runāsim gan par to, kādi augi augustā vācami, kur tos meklēt un kā – izmantot, gan par to, kā pareizi sagatavot ārstniecības augu drogas un kā dabas veltes uzglabāt tā, lai tās nezaudētu savas vērtīgās īpašības.

Nodarbību sākums 18.30. Nodarbības plānotais ilgums – aptuveni 1,5 h. Pulcēšanās nodarbībām notiks pie kases.

Dalība abās nodarbībās tikai ar iepriekšēju pieteikšanos. Pagaidām pieteikšanās atvērta tikai pirmajai augusta nodarbībai 8.augustā 18.30. Piesakies, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit: https://goo.gl/SN3Scb, rakstot agnese.reke@lu.lv vai zvanot 67450860 (darba dienās 9.00-17.00).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI