DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Darba vizītē Latvijā ieradīsies Baltkrievijas ārlietu ministrs

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2018. gada 19. jūlijā ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs tiksies ar Baltkrievijas ārlietu ministru Vladimiru Makeju, kurš Latvijā ieradīsies darba vizītē. Vizītes laikā Baltkrievijas ārlietu ministrs plāno tikties arī ar Ministru prezidentu Māri Kučinski un Saeimas priekšsēdētāja biedru Gundaru Daudzi, kā arī apmeklēt vairākus uzņēmumus.

Tikšanos laikā plānots apspriest Latvijas–Baltkrievijas divpusējo attiecību jautājumu loku: sadarbību ekonomikas, transporta un tranzīta, pārrobežu sadarbības, izglītības, zinātnes, kultūras un citās jomās. Plānots pārrunāt arī ES–Baltkrievijas attiecību aktualitātes un reģionālos jautājumus.

V. Makejs ir Baltkrievijas ārlietu ministrs kopš 2012. gada 20. augusta. Pirms tam bijis Baltkrievijas Prezidenta administrācijas vadītājs, prezidenta palīgs, Baltkrievijas pārstāvis Eiropas Padomē un ieņēmis dažādus amatus Baltkrievijas Ārlietu ministrijā. V. Makejs ir beidzis Minskas Valsts svešvalodu pedagoģisko institūtu un Austrijas Ārlietu ministrijas Diplomātisko akadēmiju, pārvalda angļu un vācu valodu.

Mediju ievērībai!

Plkst. 11.50 – ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs sagaida Baltkrievijas ārlietu ministru Vladimiru Makeju Ārlietu ministrijā

Foto un video iespēja Ārlietu ministrijas foajē

Plkst. 13.50-14.15 – ministru kopīga preses konference (valoda: latviešu – krievu)

Foto un video iespēja

Norises vieta: Ārlietu ministrijas Preses konferenču zāle

Plkst. 14.30 – tikšanās ar Ministru prezidentu Māri Kučinski

Foto un video iespēja

Norises vieta: Ministru kabineta Ministru prezidentu zāle 3. stāvā

Dalībai pasākumos nepieciešama speciāla akreditācija. Latvijas valsts iestādēs akreditēto mediju pārstāvjus lūdzam pieteikties līdz 18. jūlija plkst. 15.00 Ārlietu ministrijas Mediju centrā, rakstot uz e-pastu: media@mfa.gov.lv. Lūgums plānot savlaicīgu ierašanos, bet ne vēlāk kā 30 minūtes pirms katra pasākuma.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI