DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
13. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgas novadā aicina uz Ķikuru ezera svētkiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Mārcis Brantevics

Sestdien, 28. jūlijā, Kuldīgas novada Turlavas pagastā, Ķikuru ezera krastā astoņpadsmito reizi svinēs Ķikuru ezera svētkus. Šogad pasākuma dalībnieki aicināti ierasties disko stilā.

Svētku viesi pasākuma laikā varēs izmēģināt jauno laipu, kas uzstādīta ezera krastā peldētāju un apmeklētāju ērtībām. Kā pastāstīja Turlavas pagasta pārvaldes vadītājs Mārcis Brantevics, laipa izgatavota par pašvaldības budžeta līdzekļiem, tā izmaksājusi astoņus tūkstošus eiro. Laipu izgatavoja un uzstādīja SIA “RUBIKI”.

Ķikuru ezera svētki iesāksies agri no rīta plkst. 6.00 ar makšķerēšanas un spiningošanas sacensībām, bet svētkus oficiāli atklās plkst. 12.00. Jaunākos svētku dalībniekus gaida ūdens bumbas un putu ballīte, bet plkst. 13.00 sāksies sacensības “Trakajā futbolā” un “Stilīgajā volejbolā”. Katrā no tām sacensties aicinātas komandas sešu cilvēku sastāvā.

Svētki noslēgsies ar kārtīgu disko balli, kurā pie pults stāsies Māris Dadzis. Dejas ilgs no 22.00 līdz pat četriem rītā.

Ķikuru ezera svētki norisinās Kuldīgas novada pašvaldības īstenotā projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Kuldīgas novada iedzīvotājiem” (Nr. 9.2.4.2/16/I/095) ietvaros. Projektu līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI