DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministrs R.Kozlovskis izsaka pateicību atbildīgajiem dienestiem par darbu Dziesmu un deju svētku laikā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītā nedēļa, kad norisinājās vispārējie latviešu Dziesmu un deju svētki, bija nozīmīgs notikums visai Latvijai un vienlaikus arī izaicinājums dažādiem dienestiem, kas rūpējās par netraucētu pasākumu norisi, sabiedrisko kārtību, drošību un cilvēku veselību.

R.Kozlovskis: “Tas, ka dienestu vērtējumā šie bija mierīgākie svētki līdzšinējo Dziesmu un deju svētku vēsturē, liecina par lielu dienestu darbu, labu iepriekšējo sagatavošanos, risku izvērtējumu un savstarpējo koordināciju svētku laikā. Vēlos teikt lielu paldies iekšlietu dienestiem - Valsts policijai, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, Drošības policijai un Valsts robežsardzei, kā arī citu nozaru dienestiem, kam svētku laikā bija darba pilnas rokas un kas nodrošināja to, ka svētku dalībnieki, apmeklētāji, kā arī Rīgas iedzīvotāji un viesi varēja pilnībā baudīt svētku prieku.”

Komandas foto noslēguma koncerta laikā Mežaparkā (autors A. Blomkalns, Valsts policija): http://www.iem.gov.lv/lat/foto_un_video_galerija/foto_galerijas/?gal=40657&photo=40658

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI