DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Parakstīs sadarbības līgumu starp Rīgas domes Labklājības departamentu un Rīgas Stradiņa universitāti

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 10. jūlijā, plkst. 13.00 Rīgas domes Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte un Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) rektors Aigars Pētersons RSU rektorāta zālē (Dzirciema ielā 16) parakstīs sadarbības līgumu par Labklājības departamenta piešķirtām prakses vietām profesionālās bakalaura studiju programmas „Sociālais darbs” 3. studiju gada studējošajiem.

Līguma darbības gaitā departaments nodrošinās iespēju RSU praktikantiem izmantot departamenta un tā pakļautības iestāžu piedāvātās apmaksātās prakses vietas līdz trīs mēnešu garumam.

„Sociālai sistēmai Rīgā ir vien divdesmit sešu gadu pieredze, taču droši varam teikt, ka speciālistu kompetence, mūsdienīgu un zinātniski pamatotu, uz pierādījumiem balstītu pieeju izmantošana praksē, to ir izveidojusi par sociālās nozares flagmani un jomas ekspertu ne tikai mūsu valstī, bet arī ārvalstīs. Mūsu darbs nav atrauts no realitātes, tādēļ izaicinājumiem bagāts. Esmu patiesi gandarīta, ka, pateicoties produktīvai un vispusīgai sadarbībai ar Rīgas Stradiņa universitāti, Labklājības departamenta iestādes un speciālisti tiks iesaistīti akadēmiskā darbā, daloties savā pieredzē un zināšanās ar topošajiem kolēģiem, kā arī paaugstinot savu profesionalitāti. Esmu pārliecināta, ka šī būs veiksmīga un nozīmīga sadarbība,” uzsver Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte.

Līguma parakstīšanā no Labklājības departamenta puses piedalīsies arī Sociālās pārvaldes priekšnieks Mārtiņš Moors, Rīgas Sociālā dienesta vadītājs Ervins Alksnis un Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra direktors Kaspars Jasinkevičs.

Līguma parakstīšanā no RSU puses piedalīsies arī Veselības studiju prorektors Guntis Bahs, Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes dekāne Inga Millere un Labklājības un sociālā darba katedras vadītāja Lolita Vilka.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI