DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

SIA „Rīgas meži” nodevusi sabiedriskajai apspriešanai jauno mežu apsaimniekošanas plānu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA „Rīgas meži” ir sagatavojusi jaunā redakcijā meža apsaimniekošanas plāna (MAP) projektu laika periodam no 2018. līdz 2026. gadam, kas tiek nodots sabiedriskai apspriešanai.

Ar jauno mežu apsaimniekošanas plāna projektu var iepazīties SIA „Rīgas meži” mājas lapā internetā: http://www.rigasmezi.lv/lv/aktualitates/jaunumi/?doc=9975

Visas interesētās puses tiek aicinātas iepazīties ar sagatavoto MAP jaunās redakcijas projektu, kā arī izteikt savus komentārus un jautājumus līdz 31. jūlijam, nosūtot tos elektroniski uz SIA „Rīgas meži” e-pasta adresi: rigasmezi@riga.lv ar norādi „MAP sabiedriskā apspriešana”.

Pēc sabiedriskās apspriešanas termiņa beigām iesniegtie jautājumi un komentāri tiks apkopoti un sagatavotas atbildes, kas tiks publicētas SIA „Rīgas meži” interneta vietnē. Pēc sabiedriskās apspriešanas MAP jaunā redakcijā kopā ar sabiedriskās apspriešanas rezultātu kopsavilkumu tiks iesniegtas apstiprināšanai Rīgas domē.

SIA „Rīgas meži” ir Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrība, kas pārvalda un apsaimnieko Rīgas pašvaldības īpašumā esošās meža zemes. MAP aptver Rīgas pašvaldības īpašumā esošos mežus un meža zemes Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā (4464 ha platībā), kā arī atsevišķas mežu un meža zemju teritorijas, kas ir Rīgas pašvaldības īpašumā, bet atrodas ārpus Rīgas pilsētas administratīvajām robežām (3873 ha platībā).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI