DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Atbrauc, būs ko redzēt - Valsts kancelejas teltī sarunu festivālā LAMPA!

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kā vairot uzticēšanos valsts pārvaldei? Atbildi uz šo jautājumu meklēsim caur diskusijām, pieredzes stāstiem, meistarklasēs, radošās aktivitātēs un spēlēs kopā ar stand-up komiķiem un improvizācijas teātri. Šogad Valsts kancelejas telts #BūtSaspēlē Sarunu festivālā LAMPA  kopā pulcēs rekordlielu skaitu valsts pārvaldes iestāžu.

Pirmo reizi festivāla LAMPA vēsturē tiks iedzīvinātas sportiskas aktivitātes! Uzņēmumu un valsts pārvaldes pārstāvji – Līga Meņģelsone (LDDK), Jānis Palkavnieks (Draugiem Group), Andrievs Jansons (Raunas Dārzs), Santa Anča (“Villa Santa”), Emīls Lukjanskis (Zinoo), Krists Mertens (SIA “Enefit”), Jānis Citskovskis (Valsts kanceleja), Guna Paidere (Uzņēmumu reģistrs), Kristaps Soms (Ekonomikas ministrija), Svetlana Mjakuškina (Būvniecības valsts kontroles birojs), Jānis Ratkēvičs (VARAM), Vita Narnicka (VID), Inese Šmtiņa vai Ilze Andersone (VSAA) un Jānis Golubevs (CSDD) galda futbola mačā cīnīsies par precīzām piespēlēm un rezultātu valsts pārvaldē – vairāk gūtiem vārtiem jeb sadarbību birokrātijas mazināšanā. Pēc futbola spēles būs atklātas sarunas par to, kādēļ sabiedrības iesaiste un uzticēšanās valsts pārvaldes spējai veikt pārmaiņas ir neatsverama administratīvā sloga un birokrātijas mazināšanā. Par atmosfēru un saturiskām sarunām parūpēsies Andris Grafs un Pauls Timrots.

Neizpaliks arī daudzas citas radošas aktivitātes – teltī būvēsim jengu un izspēlēsim spēli “Mafija” , lipināsim kopā līdera portretu, tiksimies ar lelli Unu, smiesimies kopā ar improvizācijas teātri un stand-up komiķiem, būsim aci pret aci ar policiju un iemēģināsim jaunās Valsts policijas trafarētās mašīnas un dosim iespēju kādam izglābt dzīvi Asindonoru busiņā. Un tas pat vēl nav viss..!

Valsts kancelejas telts programma.

Būsiet gaidīti!

#uzticies #BūtSaspēlē #festivālsLAMPA

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI