DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs pirmdien dosies uz Kurzemi

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 25. jūnijā, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs darba vizītē dosies uz Kurzemi, ko visvairāk skāris pēdējo mēnešu sausums. Ministrs apmeklēs vairākas zemnieku saimniecības un pašreizējo situāciju lauksaimniecībā pārrunās ar lauku uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem.

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvo sabiedrību “Kurzemes jērs” Pūres pagastā, kurā audzē Šarolē šķirnes aitas, ministrs apmeklēs pulksten 9.30. Pēc tam Jānis Dūklavs dosies uz saimniecību SIA “MS Kārkli” Kandavas pagastā, kurā ir avenāju un cidoniju stādījumi.

Pulksten 11.20 zemkopības ministrs apmeklēs bioloģisko saimniecību – Kabiles pagasta zemnieku saimniecību “Rozbeķi”, kura specializējusies piena un gaļas lopkopībā. Nākamā, kurp dosies Jānis Dūklavs, ir graudkopības saimniecība “Ezergaļi” Vārmes pagastā.

Plānots, ka pulksten 15.00 zemkopības ministrs apmeklēs Alsungas novada zemnieku saimniecību “Gerdas”, kura arī saimnieko bioloģiski un nodarbojas gan ar lopkopību, gan augkopību.

Savukārt Ziru pagasta augļkopības saimniecību “Kalnarāji 2”, kurā ir ķiršu un ābeļu stādījumi, Jānis Dūklavs apmeklēs pulksten 16.30.

Pulksten 17.00 Ziru tautas namā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tiksies ar lauku uzņēmējiem, lauksaimniecības konsultantiem un pašvaldību pārstāvjiem, lai informētu par Zemkopības ministrijas turpmāko rīcību saistībā ar ilgstošā sausuma ietekmi uz lauksaimniecību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI