DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

VUGD strādā četras Līgas un 189 Jāņi

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sagaidot Jāņus jeb Līgo svētkus, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Personāla pārvalde apkopoja informāciju par to, cik Līgas un Jāņi strādā dienestā.

VUGD strādā četras Līgas – viena no viņām Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā, divas – Operatīvās vadības pārvaldē un viena Līga strādā Vidzemes reģiona brigādes Cēsu daļā. Savukārt dienests var lepoties ar 189 Jāņiem. Visvairāk Jāņi strādā Rīgas reģiona pārvaldē – 46, bet Vidzemes reģiona brigādē, ar brigādes komandieri Jāni Skrastiņu priekšgalā, strādā 41 Jānis. Zemgales reģiona brigādē un Kurzemes reģiona brigādēs katrā strādā 33 Jāņi, bet Latgales reģionu brigādē 27 Jāņi. Arī Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā, Latvijas ugunsdzēsības muzejā, Ugunsdrošības uzraudzības pārvaldē un citās VUGD struktūrvienībās strādā Jāņi.

Daudziem no Jāņiem nāksies strādāt Jāņos jeb Līgo svētkos, tomēr dienestā tas ir pašsaprotami. Vēlam viņiem mierīgus Līgo svētkus – lai nav nopietnu izsaukumu un kopā ar kolēģiem var baudīt Jāņu sieru un kvasu!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI