DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Aicina uz ielīgošanu VSAC “Rīga” filiālē “Rīga”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” filiāle “Rīga” (Kapseļu ielā 31) rīdziniekus un pilsētas viesus, adoptētājus, aizbildņus, audžuģimenes, viesģimenes, brīvprātīgā darba veicējus – visus, kam ir interese, ceturtdien, 21. jūnijā, aicina uz Saulgriežu pasākumu. Kopīgi tiks ielīgoti saulgrieži gada īsākās nakts priekšvakarā.

Tā kā veselības stāvoklis daudziem nama bērniem liek ievērot stingru režīmu, pasākumu nav iespējams organizēt vēlu vakarā un pasākums notiks pēcpusdienā pēc plkst. 16. Būs ugunskurs, būs cienasts, būs muzicēšana, kopīga dziedāšana, jāņuzāles un īsta Jāņu sajūta.

“Es būtu ļoti laimīga, ja Kapseļu ielas nams būtu tukšs un tā durvis varētu aizvērt pavisam. Taču, lai tas notiktu, cilvēkiem jābūt informācijai par to, kādi bērni dzīvo namā. Ir jāmazina aizspriedumi, kas ir gluži dzīvi diemžēl vēl joprojām. Tāpēc mēs esam apņēmušies paralēli visiem ikdienas pienākumiem un nama labiekārtošanas darbiem arī organizēt pasākumus un uz tiem aicināt jebkuru interesentu,” stāsta filiāles “Rīga” direktore Ilze Dzene.

Kopš marta, kad Dzene stājās amatā, atrastas viesģimenes un audžuģimenes vairākiem bērniem. Sadarbojoties ar Labklājības ministriju un Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizāciju SUSTENTO, ir labiekārtota bērnu nama teritorija, nojauktas vairākas ēkas, kas radīja apdraudējumu bērniem, atjaunots rotaļlaukums, kā arī ir noorganizēts pirmais atvērtais pasākums bērnu namā 1. jūnijā – Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI