DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizsardzības ministrs apmeklēs pasākumu “Traktordiena 2018”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 16.jūnijā, plkst.10:00 aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis Dāviņu pagastā, Bauskas novadā apmeklēs pasākuma “Traktordiena 2018” svinīgo atklāšanas ceremoniju.

Pasākuma “Traktordiena 2018” apmeklētājiem rīt no plkst.10 līdz plkst.16:00 būs iespēja apmeklēt Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas militārās tehnikas un ekipējuma izstādi.

Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijas lauksaimniecības un lauku attīstību, apvienojot izglītību, ražošanu un praktiskos demonstrējumus lauksaimniecībā, organizēt pieredzes apmaiņu starp uzņēmējiem, lauksaimniecības nozares speciālistiem, valsts un nevalstiskā sektora pārstāvjiem un interesentiem, dodot iespēju visiem satikties vienuviet, iegūt informāciju, izglītoties, atpūsties un iepazīt Latvijas lauksaimniecību un laukus.

Arī šodien, 15.jūnijā, pasākuma apmeklētājiem ir iespēja aplūkot militāro tehniku un ekipējumu, kā arī klātienē satikt bruņoto spēku rekrutētājus, lai uzzinātu vairāk par dienesta iespējām Nacionālajos bruņotajos spēkos un studiju iespējām Nacionālajā aizsardzības akadēmijā.

Plašāka informācija par pasākuma norisi pieejama tīmekļvietnē http://flla.lv/Traktordiena.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI