DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Latvijas simtgadei veltītajā uzņēmējdarbības forumā tiks apzinātas jaunas biznesa iespējas Latvijā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Izzināt pasaules tendences, noskaidrot nākotnes profesijas, iedvesmoties no pieredzējušiem lektoriem, diskutēt un dalīties savā pieredzē, paplašināt savu kontaktu loku un satikt iedvesmojošus cilvēkus   – tieši tādas iespējas tiek piedāvātas Latvijas simtgadei veltītajā starptautiskajā biznesa forumā “Atklāj jaunas biznesa iespējas. Atklāj Latviju”.

Šobrīd uzņēmējdarbības vidē arvien lielāku nozīmi iegūst tehnoloģijas un digitalizācija, mainās uzņēmējdarbības un nodarbinātības veidi, profesijas izzūd un rodas jaunas, turklāt jaunās paaudzes izrāda citas intereses un motivāciju.

Foruma centrālā tēma – pasaules tendences un iespējas, ko tās sniedz šodien, mūsu valsts simtajā pastāvēšanas gadā. Pasākumā, atskatoties uz Latvijas simts gadiem, tiks apzinātas mūsdienu iespējas un vērsts skats nākotnē, izvērtējot pasaulē notiekošās pārmaiņas, kas ietekmē ikviena dzīvi un izaugsmi.

Divu dienu pasākumu ietvaros notiks gan ārvalstu, gan Latvijas ekspertu uzstāšanās, veiksmes stāstu prezentācijas, divpusējās biznesa tikšanās, uzņēmumu apmeklējumi, kā arī projekta “Atgriezies un strādā Latvijā!” aktivitātes.

Vadošie Latvijas uzņēmēji, kuri nodrošina valsts ilgtspējīgu izaugsmi un konkurētspēju pasaules tirgos, diskutēs par Latvijas sasniegumiem simts gadu laikā - kādas iespējas ir bijušas, kādas ir tagad, un kādas tiks izmantotas nākotnē.

Savukārt atzīti ārvalstu lektori uzņēmēju tematiskajās paneļdiskusijās un meistarklasēs iepazīstinās ar modernajām tehnoloģijām, nākotnes darba vietām, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību un labklājības nodrošināšanas elementiem.

Uzņēmējdarbības forums būs ārvalstu un Latvijas uzņēmēju tikšanās, lai veidotu biznesa kontaktus un attīstītu sadarbību, īpašu uzmanību veltot Latvijai kā vietai ar nozīmīgu starptautiskās sadarbības potenciālu dažādās tautsaimniecības nozarēs.

Starptautiskais uzņēmējdarbības forums “Atklāj jaunas biznesa iespējas. Atklāj Latviju” notiks š.g. 20. un 21.jūnijā, Rīgā (Radisson Blu Hotel Latvija, Elizabetes ielā 55). 

Foruma ietvaros 19.jūnijā ārvalstu delegācijas gan no Eiropas, gan Āzijas tiks iepazīstinātas ar Latvijas uzņēmējdarbības vidi, investīciju projektiem un sadarbības iespējām dažādās nozarēs, apmeklējot vadošos uzņēmumus visā Latvijā.

Paralēli forumam 18.jūnijā tiek organizēta kontaktbirža, Latvijas uzņēmējiem piedāvājot individuāli tikties ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) ārējās ekonomiskās pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem, kas sniegs konsultācijas, noderīgus padomus un kontaktus interesējošos eksporta tirgos - Apvienotajos Arābu Emirātos, Baltkrievijā, Dānijā, Francijā, Itālijā, Japānā, Kazahstānā, Krievijā, Ķīnā, Lielbritānijā, Lietuvā, Nīderlandē, Norvēģijā, Singapūrā, Somijā, Vācijā un Zviedrijā.

Biznesa foruma programma un pieteikšanās pasākumiem: https://lv100.liaa.gov.lv/. Dalība pasākumos bez maksas. Darba valoda – latviešu un angļu.

Forumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Ekonomikas ministrija, Latvijas simtgades programmas ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI