DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Rudenī notiks LTRK organizētie reģionālie biznesa forumi

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar banku Citadele jau trešo gadu pēc kārtas organizē uzņēmējiem veltītus reģionālos biznesa forumus, lai diskutētu par aktuālajām tēmām. Šogad pasākumi notiks 12.oktobrī Jaunmoku pilī, Tukumā, 2.novembrī Krustpils kultūras namā, Jēkabpilī, un 30.novembrī Vidzemes koncertzālē Cēsis.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, kopā ar pieaicinātiem ekspertiem būs iespēja runāt par biznesa vidi, efektivitāti un konkurētspēju. Šogad īpaši akcentētas būs tādas problēmas kā demogrāfija un darbaspēka trūkums, kā arī reģionālā attīstība un nodokļi. Forumā ikviens dalībnieks varēs arī ieklausīties uzņēmēju veiksmes stāstos, kā arī dalīties savā personīgajā pieredzē un prezentēt savu uzņēmumu, tādējādi uzrunājot potenciālos klientus un sadarbības partnerus konkrētajā reģionā.

“LTRK aktīvi darbojas visos Latvijas reģionos, jo tā ir iespēja uz biznesu valstī paraudzīties kopainā – saprast lielākās problēmas, ar ko uzņēmēji ikdienā saskaras, lai atrastu tām kopīgu risinājumu. Šogad vēlamies īpaši uzsvērt demogrāfiskos un darbaspēka jautājumus, jo cilvēki vēl aizvien dodas prom no Latvijas, un tas ietekmē ne tikai uzņēmējdarbību, bet arī ekonomisko attīstību kopumā,” saka LTRK padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis.

Dalība forumos ir bez maksas. Plašāka informācija par biznesa forumu programmām un reģistrāciju būs pieejama jau septembrī. Jautājumos par sadarbības iespējām pasākumu laikā sazināties ar LTRK Valdes padomnieci reģionālajos jautājumos Ilzi Brici, tel. 29141693 vai rakstīt uz e-pastu: ilze.brice@chamber.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI