DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Aicina pieteikties tirdzniecībai Zāļu tirgū

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina pieteikšanos tirdzniecībai tradicionālajā pasākumā “Zāļu tirgus”, kas šogad, Latvijas valsts jubilejas gadā, tiek organizēts kultūras projekta “ Līgo, Rīga! Līgo, Latvija!” programmas ietvaros un notiks divas dienas - 21. un 22. jūnijā 11. novembra krastmalā, Doma laukumā un Herdera laukumā.

Tirgum aicina pieteikties amata meistarus – individuālos tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas priekšmetu izgatavotājus, zemniekus ar vasaras ražas veltēm, gaļas, zivju, maizes, siera un to pārstrādes produktu individuālos ražotājus, biškopības produkcijas, kā arī no dabīgām izejvielām gatavotas kopjošās kosmētikas, pirts lietu un piparkūku individuālos ražotājus. Tirgū, kā allaž, gaidīti arī jāņuzāļu un vainagu tirgotāji.

Zāļu tirgus Tirdzniecības noteikumi un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnēs www.kultura.riga.lv un www.avesol.riga.lv. Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski no 28. maija plkst. 12.00 līdz 4. jūnija plkst. 12.00, pieteikumus nosūtot uz e-pasta adresi avesol@riga.lv.

Zāļu tirgu atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to organizē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība. Papildus informācija par tirdzniecības organizēšanu pieejama darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 pa tālruni 67181059 vai e-pastu: avesol@riga.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI