DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Aicina apskatīt Latvijas un sabiedroto ekipējumu un tehniku, tikties ar karavīriem

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 30.maijā no plkst.11:00 līdz 13:00 Liepājā, koncertzāles “Lielais dzintars” stāvlaukumā norisināsies ASV jūras kājnieku, NATO paplašinātās klātbūtnes daudznacionālās kaujas grupas un Zemessardzes tehnikas un ekipējuma izstāde.

Pilsētas iedzīvotājiem būs iespēja tikties ar jūras kājniekiem, karavīriem un zemessargiem,  uzzināt vairāk par viņu dienesta pienākumiem un dalību mācībās, kā arī apskatīt tehniku un ekipējumu.

ASV jūras kājnieki ieradīsies Latvijā, lai piedalītos starptautiskajās mācībās “Saber Strike 2018”, kas no 3. līdz 15.jūnijam norisinās Ādažos un Dienvidkurzemē.

Militārās tehnikas kolonnas pavadīs Militārā policija, Pārvietošanas koordinācijas centrs un Valsts policija. Tuvojoties militārās tehnikas kolonnai, bruņotie spēki aicina autovadītājus ievērot ceļu satiksmes noteikumus un netraucēt kolonnu kustību, piemēram, mēģinot to apdzīt.

Foto: 2017.gada ASV jūras kājnieku un Zemessardzes tehnikas izstāde Jelgavā

https://www.flickr.com/photos/latvijas_armija/sets/72157685203132195

Iedzīvotāju ievērībai!

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana sabiedrības informēšanas mērķim atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunktam.

Fotogrāfijas un video tiks publicēti aizsardzības nozares mājaslapās, militārajā portālā sargs.lv un oficiālajos sociālo mediju kontos. Datu apstrādes termiņš – pastāvīgi.

Jums ir tiesības pieprasīt labot vai dzēst, ja tas ir iespējams, fotogrāfijās un videomateriālos fiksēto jūsu dalību šajā pasākumā.

Pārzinis personas datu apstrādei ir Aizsardzības ministrija, adrese: K. Valdemāra iela 10/12, Rīga, LV-1473, tālrunis: 67335113, e-pasts: kanceleja@mod.gov.lv. Datu speciālista kontakttālrunis: 67335253.

Informējam, ka šis ir publisks pasākums un tā norise var tikt atspoguļota plašsaziņas līdzekļos, fiksējot arī jūsu dalību šajā pasākumā

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI