DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties starptautiskajā konferencē “Nodarbinātība Latvijā vakar, šodien un rīt”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties starptautiskajā konferencē “Nodarbinātība Latvijā vakar, šodien un rīt”, kas 24. maijā no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies viesnīcas “Islande” konferenču centrā (Ķīpsalas iela 2, Rīga). Latvijas un ārvalstu amatpersonas, darba devēji, nodarbinātības, finanšu un personāla vadības eksperti konferencē apspriedīs aktuālos nodarbinātības jautājumus un darba tirgus attīstības tendences un prognozes Latvijā, Baltijā un Eiropā, notiks arī paneļdiskusijas “Darbaspēka rezerves Latvijā, to mobilizācija” un “Tehnoloģiskās attīstības ietekme uz darba tirgiem.”

Starptautiskās konferences "Nodarbinātība Latvijā vakar, šodien, rīt" norisei interesenti 24.maijā no plkst. 9.30 var sekot arī tiešsaistē NVA tīmekļvietnē (www.nva.gov.lv) un sociālajā vietnē Facebook (www.facebook.com/Nodarbinatiba/).

Detalizētāku informāciju par konferenci plašsaziņas līdzekļu pārstāvji var uzzināt NVA tīmekļvietnē vai zvanot uz mobilo tālruni 20256690.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI