DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Delna aicina jauniešus pieteikties “Atklātības un pretkorupcijas vasaras skolai”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau trešo gadu Delna rīkos “Atklātības un pretkorupcijas vasaras skolu”, kas šoreiz norisināsies Ruckas muižā, Cēsīs no 28.jūnija līdz 1.jūlijam.

Vasaras skolai aicināti pieteikties esošie un topošie līderi vecumā no 18 līdz 29 gadiem no visas Latvijas, kas uzsākuši profesionālās gaitas politikas, žurnālistikas, tieslietu, finanšu nozarēs vai arī demonstrē dziļu interesi tajās. Iespēja piedalīties konkursa kārtībā tiks nodrošināta 25 jauniešiem. Rezultātus paziņosim 1.jūnijā.

Vasaras skolā interesantās un interaktīvās nodarbībās sīkāk izzināsim tādus jautājumus kā korupcijas atmaskošana, korupcijas ietekme uz valsts attīstību, valsts un sabiedrības attiecības, lobēšana, cīņa ar korupciju Latvijā, kritiskā domāšana, pilsoniskā līdzdalība, u.c. Nodarbības vadīs zinošākie Latvijas un ārvalstu eksperti. 

Četru dienu programma iekļaus ne tikai lekcijas un praktiskus uzdevumus, bet arī dalību sarunu festivālā LAMPA, komandas darbu, jaunus kontaktus un lieliski kopā pavadītu laiku!

Vasaras skolas mērķis ir veicināt cīņu ar korupciju Latvijā, sniedzot jauniešiem praktiskas zināšanas un sagatavojot aktīvai līdzdalībai cīņā pret korupciju gan darbojoties savā profesijā, gan ārpus tās.

​Aicinām pieteikties līdz 29.maijam! Vairāk informācijas un pieteikuma anketa atrodama Delnas mājas lapā: http://delna.lv/lv/?p=13319&preview=true​.

Vasaras skolu atbalsta Vācijas Ārlietu ministrija un Mantojuma fonds kopā ar Palīdzības un attīstības fondu Latvijai (LRDF).

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar vasaras skolas vadītāju Līnu Kārkliņu, rakstot uz e-pastu karklina.lina@gmail.com vai zvanot 26482129.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI