DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina piedalīties starptautiskās vieglatlētikas sacensībās “Alūksnes kausi 2018”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šīs nedēļas nogalē, 26. maijā, Alūksne aicina uz starptautiskām sacensībām vieglatlētikā “Alūksnes kausi 2018”. Tās būs pirmās sacensības vieglatlētikā, kuras notiks Alūksnes Pilssalas stadionā pēc pērn veiktās skrejceļa un sektoru atjaunošanas, kas tagad ļauj trenēties un sportot uz moderna seguma.

Vieglatlētikas sacensības Alūksnes Pilssalas stadionā notiks pēc ilgu gadu pārtraukuma, un to rīkotāji - Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola, Alūksnes vieglatlētikas klubs un Alūksnes novada pašvaldības kultūras un sporta nodaļa - cer, ka tās būs labs aizsākums, lai šādas sacensības Alūksnē atkal atjaunotos kā regulāra tradīcija.

- Pēdējos gados esam uzlabojuši sporta aktivitāšu iespējas stadionā un, lai arī darāmais stadiona infrastruktūras jomā vēl ir, jau varam aicināt citu novadu sportistus viesos, lai salīdzinātu spēkus un novērtētu darba rezultātus, - saka Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktore Līga Tomsone.

Sacensības būs atklātas, un tajās bez pašmāju sportistiem aicināti spēkiem mēroties dalībnieki arī no citiem novadiem un pilsētām, kā arī ārzemju sadarbības pilsētām. Sportisti cīnīsies par godalgām un arī speciāli šīm sacensībām veidotiem ceļojošiem kausiem atsevišķās disciplīnās, kurās savulaik labus rezultātus uzrādījuši talantīgākie un spējīgākie Alūksnes vieglatlēti.

Sacensības norisināsies trīs vecuma grupās: U-14 (2006.-2005. gadā dzimušie), U-16 (2004.-2003. gadā dzimušie) un U-18 (2002. gadā dzimušie un vecāki). Atkarībā no vecuma grupas sportisti mērosies spēkiem tādās disciplīnās kā skriešana, barjerskriešana, tāllēkšana, augstlēkšana, lodes grūšana. Piemēram, vecākajā grupā kungi sacentīsies 3000 m skrējienā.

Dalībniekiem vēl ir iespēja pieteikties sacensībām līdz 24. maija pulksten 23.59, nosūtot rakstisku pieteikumu uz e-pastu albjss@aluksne.lv. Sacensību nolikums publicēts www.aluksne.lv sadaļas “Kultūra un sports” apakšsadaļā “Sports” 2018. gada sporta pasākumu kalendārā un Latvijas vieglatlētikas savienības interneta vietnē www.athletics.lv.

“Alūksnes kausi 2018” sāksies ar atklāšanas pasākumu pulksten 11.00 Pilssalas stadionā. Aicinām līdzjutējus atbalstīt sportistus!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI