DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Iedzīvotāji aicināti uz bezmaksas nūjošanas pamatu apguves nodarbībām

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Liepājas pilsētas pašvaldība projekta “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros, sākot ar 28. maiju, organizē bezmaksas nūjošanas pamatu apguves nodarbības, kurās var piedalīties ikviens interesents, lai iepazītos ar nūjošanas sporta veidu un apgūtu tā pamatprincipus. Nodarbības vadīs biedrības “Nūjo ar vēju” vadītājs un sertificēts nūjošanas instruktors Imants Ločmelis.

Projekta ietvaros notiks vairāki nodarbību cikli, kur viens cikls sastāv no trīs nodarbībām:

  • 1. nodarbību cikls: 28. maijs, 30. maijs un 1. jūnijs,
  • 2. nodarbību cikls: 4. jūnijs, 6. jūnijs un 11. jūnijs,
  • 3. nodarbību cikls: 18. jūnijs, 20. jūnijs, 27. jūnijs.

Uz nodarbību cikliem aicināts ikviens iedzīvotājs, kurš vēlas pievērsties veselīgam dzīvesveidam un ieviest savā ikdienā veselības veicinošu aktivitāti. Nodarbībām iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 26 462 030 (Benita) vai rakstot uz e-pastu nujoarveju@inbox.lv, jo vietu skaits nodarbībās ir ierobežots. Visi interesenti tiks nodrošināti ar nūjām, kuras tiks pielāgotas katram individuāli.

Nūjošana ir augstas efektivitātes sporta veids, kurā tiek izmantota pareiza nodarbības metodika, soļošanas tehnika un īpašas nūjas vienmērīgai ķermeņa noslogošanai. 

Septembrī norisināsies vēl divi nodarbību cikli, tāpēc aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai Liepājas pilsētas pašvaldības mājaslapā www.liepaja.lv/veseliba.

Papildu informācija: Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļa, tālr. 63 404 747 vai e-pasts veseliba@liepaja.lv.

Projekts tiek finansēts Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI