DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Zemessardzes 1.Rīgas brigāde nedēļas nogalē informēs par iespējām kļūt par zemessargu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 18. un 19.maijā Zemessardzes 1.Rīgas brigādes štāba un vienību karavīri un zemessargi piedalīsies vairākos vērienīgos pasākumos, kur informēs par saviem dienesta uzdevumiem un iespējām kļūt par zemessargu, piedāvās apskatīt ekipējumu un ieročus, kā arī izmēģināt spēkus stafetēs.

18. un 19. maijā Olimpiskajā sporta centrā no plkst.10:00 līdz 20:00 norisināsies Lattelecom Rīgas maratona EXPO izstāde, kur Zemessardzes 1.Rīgas brigāde piedalīsies ar informatīvu stendu par dienesta iespējām un priekšrocībām Zemessardzē, lai interesenti varētu vairāk uzzināt, kas ir zemessargs un ko viņš patiesībā dara. Lai piesaistītu sportistu uzmanību, Zemessardzes 1.Rīgas brigādes karavīri un zemessargi organizēs militarizētas stafetes, kur visi varēs izmēģināt savas spējas individuālā ekipējuma uzvilkšanā un skriešanā ar laika kontroli.

19. maijā Pārdaugavas izpilddirekcija ciešā sadarbībā ar Pārdaugavas izglītības, kultūras, sporta iestādēm un organizācijām, dažādiem uzņēmējiem un radošiem pārdaugaviešiem  jau devīto gadu pēc kārtas organizēs ikgadējos Pārdaugavas svētkus – vienu no lielākajiem notikumiem Rīgas kreisajā krastā. Šajos svētkos piedalīsies arī Zemessardzes 1.Rīgas brigāde, organizējot sabiedrības informēšanas un rekrutēšanas aktivitātes. Zemessargi demonstrēs ekipējumu un ieročus, interesentiem piedāvās izmēģināt šaušanas precizitāti ar lāzeršaušanas trenažieri un mazākajiem svētku apmeklētājiem - iesaistīties veiklības stafetēs.

Savukārt Muzeju naktī 19.maija pašā vakarā Zemessardzes 1.Rīgas brigādes karavīri un zemessargi būs sastopami pie Latvijas Kara muzeja, kur informēs par dienestu Zemessardzes 1.Rīgas brigādes bataljonos, tai skaitā jaunajos bataljonos Rīgā un Bauskā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI