DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tiksies ar Sēlijas un Latgales uzņēmējiem un pašvaldību vadītājiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 18. maijā, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs dosies darba vizītē uz Jēkabpili, lai tiktos ar Jēkabpils pilsētas, Jēkabpils, Krustpils, Salas, Viesītes un Aknīstes novadu vadītājiem un uzņēmējiem.

Zemkopības ministrs Jāņa Dūklava tikšanās ar Sēlijas uzņēmējiem un pašvaldību vadītājiem notiks plkst. 10:00 Jēkabpils pilsētas pašvaldībā Brīvības ielā 120, Jēkabpilī.

Turpinot darba vizīti, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tiksies arī ar Latgales lauksaimniekiem un lauku uzņēmējiem no Zilupes un kaimiņu novadiem. Tikšanās ar Latgales lauksaimniekiem un uzņēmējiem notiks plkst. 16 Zilupes tautas namā Tautas ielā 1, Zilupē.

Tiekoties ar Sēlijas un Latgales uzņēmējiem un pašvaldību vadītājiem, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs pārrunās vasarāju sējas sekmes un to, kā zemniekiem izdevies ar Zemkopības ministrijas atbalstu pārvarēt postošo lietavu smagās sekas 2017. gada rudenī. Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs informēs par Lauku attīstības programmas atbalsta piedāvājumu lauksaimniekiem un reģionu uzņēmējiem 2018. gadā, kā arī par diskusijām un atšķirīgajiem dalībvalstu un Eiropas Komisijas viedokļiem Briselē jautājumā par to, kādai ir jābūt ES Kopējai lauksaimniecības politikai pēc 2020. gada.

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs apmeklēs arī lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvo sabiedrību “Viļāni” – Latgales piena ražošanas uzņēmumu – kooperatīvu, kas apvieno mazos un vidējos piena ražotājus Latgalē (kooperatīvā šobrīd ir 67 biedri). Gan iepriekšējā, gan pašreizējā ES plānošanas periodā kooperatīvs “Viļāni” ir veiksmīgi realizējis vairākus Lauku attīstības programmas finansētus projektus. Kooperatīva “Viļāni” apmeklējums notiks plkst. 14:00 saimniecībā “Piena krasts” Ornicānos, Viļānu pagastā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI