DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Notiks jaunās KNAB ēkas svinīgā atklāšana

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (turpmāk – KNAB) un VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (turpmāk – VNĪ) aicina mediju pārstāvjus 2018.gada 22.maijā plkst.10.00 uz KNAB jaunās ēkas Citadeles ielā 1, Rīgā, svinīgo atklāšanu.  

Atklāšanas pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās Ministru prezidents Māris Kučinskis. Svinīgajā pasākumā piedalīsies un uzrunas teiks arī KNAB priekšnieks Jēkabs Straume, finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, Latvijas Republikas ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers, Saeimas deputāts Aleksejs Loskutovs un VNĪ valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis.

Pasākuma laikā paredzēta KNAB karoga simboliska iesvētīšana. Mediju pārstāvjiem būs iespēja apskatīt Konferenču zāli un pārrunu telpas.

Pasākuma norises vieta un laiks: Citadeles iela 1, Rīga, no 10.00 līdz 11.30.

Mediju iespējas – foto, video. Informējam, ka svinīgajā pasākumā tiks fotografēts un filmēts. Lai sniegtu informāciju iedzīvotājiem un nodrošinātu valsts pārvaldes darbības caurskatāmību, informācija par pasākumu kopā ar audio vai vizuālo materiālu tiks publicēta plašsaziņas līdzekļos un KNAB un VNĪ mājas lapā. Atrodoties pasākuma teritorijā, Jūs apliecināt, ka esat informēts par Jūsu iekļaušanu audio vai vizuālajā materiālā.

Ņemot vērā drošības apsvērumus, visiem mediju pārstāvjiem, kuri vēlas apmeklēt KNAB ēkas svinīgo atklāšanas pasākumu,  jāpiesakās līdz 16.maijam, rakstot e-pastu: prese@knab.gov.lv un norādot kontaktinformāciju.

Vēršam mediju pārstāvju uzmanību, ka automašīnas KNAB teritorijā novietot nav iespējams.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI